Mashtrueset që thirren në “largimin e djallit” nga Maqedonia! Mashtrojnë shqiptarin

Në Pa Censurë personi me iniciale D.A, ka denoncuar se nga dy zonjat të cilat so t’i prezantojmë më poshtë, është mashtruar duke i marrë një shumë parash dhe duke i shkaktuar një sërë problemesh, sipas tij në sëmundje psiqike apo siç i emëron ai, lidhje me djallin.

Personi D.A. ka dashur që emrat e tyre të bëhen publike, ngaqë siç shpjegon ai, ka kaluar në një fazë shumë të rëndë pas takimit me zonjat në fjalë.

Në qoftë se hedh një sy në profilin e tyre në facebook, këto dy profile që janë denoncuar prezantojnë “shërimin nga djalli”.

Ky lloj biznesi që shpërndahet në facebook, mund të rezultojë fatal për mirëqenien e prsonave të cilët mund të bien pre e mashtrimeve, andaj kujdes!


Baby Boo