Mashtron disa kompani duke ju shitur materiale ndërtimore në emër té dikujt tjetër!


Një mashtrues së fundmi ka vënë në kurth disa kompani duke ju shitur materiale ndërtimore gjoja se me çmim të ulur, në kurthin e tij i cili është i nacionalitetit maqedonas kanë rënë tre kompani ndërtimi në Tetovë!

Personi i cili tek tre kompanintë ëdhtë paraqitur me emra të ndryshëm ka bërë gënjeshtrën e njëjtë duke thënë se me X kompaninë e njohur punon me kompenzim dhe se materialet që i ka aj ja të kompanisë X, por pagesën duhet ta bëjnë te personi mashtrues, ku ka zhvatur shumë të mëdha parash!

Kompanitë e ndërtimit pasi i kanë paguar materialet fiktive e kanë kuptuar se janë mashtruar por personi në fjalë nuk mund të gjendet, ato rastet i kanë lajmëruar në polici por ende nuk është vërtetuar autori!

Baby Boo