Masa të reja në vendkalimet kufitare të Hungarisë, Maqedonia e Veriut në listën e kuqe

Në Hungari në mesnatë hynë në fuqi masat e rre*pta kufitare për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve me coronavirus në vendet tjera.
Vendet janë ndarë në listat “të kuqe”, “të verdhë” dhe “jeshile”, sipas situatës aktuale epidemiologjike në vendet me numrin më të ulët të infektuar në listën e gjelbër ndërsa vendet me rre*zikun më të lartë janë në listën e kuqe.

Baby Boo

Udhëtarët nga vendet e listës së kuqe janë plotësisht të ndaluar që të hyjnë në Hungari.
Lista e verdhë përfshin Serbinë Bullgarinë Portugalinë Rumaninë Rusinë Suedinë dhe Mbretërinë e Bashkuar.
Në listën e kuqe janë vendet si Shqipëria Bosnja dhe Hercegovina Mali i Zi Maqedonia e Veriut dhe Kosova.