Martesa ‘ge*j’, Migena Balla: Pse duan të martohen në kishë a xhami? Le të bashkëjetojnë

Kohëve të fundit kemi degjuar shumë për martesat ge*j dhe interesimin e tyre që të martohen në kisha ose në xhami.
Në lidhje me këtë ka folur edhe avokatja Migena Balla, në ABC News.
Balla thotë që nuk duhet të ketë martesa g*ej, por ato duhet të bashkëjetojnë. E sa i përket kërkesës së tyre që të martohen në kisha ose në xhami, Balla mendon që e bëjnë për të na shkaktuar dhu*në psikologjike.

Baby Boo Tinex

“Në fillim të emisionit u diskutua që bashkëjetesa është më mirë sepse martesa është e vështirë. Kur vje puna te martesat ge*j duan martesë, pse nuk qëndrojë tek bashkëjetesa kta? Çfarë kanë? A janë ge*j, le të bashkëjetojnë, pse duan të martohen në kishë ose xhami? Për çfarë, për të na bërë dhu*në psikologjike,” është shprehur Balla.

Restorant Lumare