Marshi në Kavadar, Mickoski ka një porosi për Zaevin

Është për të ardhë keq se si ky njeri poshtëron veten dhe bie dita ditës në probleme më te mëdha. Mjaft është me kësi poshtërimesh, lapsi nuk puthet, puthet emri i vendin tënd, ajo që të shkollon, mbikëqyrur, që udhëheq si kryeministër, por nuk është shumë gjatë, e ka porositur lideri i VMRO-së Hristian Mickoski, kryeminstrin Zoran Zaev nga Kavadari ku sot është mbajtur marsh protestues, transmeton Medial.mk.

Ai ka porositur Zaevin që të tregojë pak dinjitet, të mos nënshtrohet si qiraxhi si në përallat popullore dhe të jetë maqedonas krenar.

/Medial.mk/

Baby Boo