Marrin veturën me qera në Ferizaj, e shesin jashtë Kosovës

Tre persona janë arrestuar në Ferizaj pasi në muajin prill kishin marrë një veturë me qera dhe e kanë dërguar jashtë shtetit.

Baby Boo

Tre të dyshuarit janë kapur të martën dhe janë dërguar në mbajtje./ KOHA