Marrëveshje për njohjen reciproke të patentave të shoferëve!


Sot do të nënshkruhet marrëveshja për njohjen reciproke të patentave të shoferëve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë. Në këtë ceremoni do të nënshkruhet gjithashtu edhe memorandumi për forcimin e bashkëpunimit në fushën e kontrollit të brendshëm.

Nënshkrimi i kësaj marrëveshjeje do të bëhet nga ministri i Punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës, Ekrem Mustafa dhe ministri i Brendshëm i Republikës së Maqedonisë, Oliver Spasovski.

Ceremonia do të mbahet në objektin kryesor Ministrisë së Punëve të Brendshme në orën 11:00.