“Marrëveshja”, VMRO-ja paralajmëron interpretim kushtetues nga Komisioni i Venecias


VMRO-DPMNE vazhdon të akuzoj Qeverinë se po i shmanget debatit për marrëveshjen me Greqinë. Sipas Dragan Danev nga kjo parti Komision amë për marrëveshjen në fjalë duhet të ishte Komisioni për Politikë të Jashtme dhe jo komisioni për çështje evropiane.

Danev paralajmëroi interpretim Kushtetues nga Komisioni Venecias për marrëveshjen.

Baby Boo