Marrëveshja me Greqinë, Daçiq: Nuk e uruam Maqedoninë, pasi nuk ka për çfarë të urojmë


Ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë, Ivica Daçiq, thotë se Beogradi zyrtar nuk ia ka uruar Maqedonisë Marrëveshjen me Greqinë, pasi që nuk ka se për çfarë të urohet, edhe pse, ashtu siç thonë nga Serbia, ka qëndrim pozitiv rreth tërë marrëveshjes, njofton Portalb.mk.

Sipas tij, zgjidhja deri te të cila kanë ardhur të dy vendet është çështje bilaterale dhe Serbia nuk ka nevojë që të kyçet.

“Gjithsesi duam që të zgjidhet, dhe i dëshirojmë zgjidhje Athinës dhe Shkupit, të mos hyjnë në atë se kush si quhet, dhe ajo do të sjell stabilitet në rajon”, thotë Daçiq.

Baby Boo