Mark Zuckerberg thotë se ai është një adhurues i madh i telefonave inteligjentë Samsung

Samsung dhe Facebook kanë qenë partnerë në projekte të ndryshme për një kohë të gjatë.
Tani, CEO i Facebook ka zbuluar se ai është një adhurues i madh i telefonave inteligjentë të Samsung dhe i ka përdorur ata për disa vjet.

Baby Boo

Në një diskutim me Marques Keith Brownlee që e ka kanalin e tij në YouTube, CEO i Facebook, Mark Zuckerberg zbuloi dashurinë e tij për telefonat inteligjentë Samsung dhe Android në përgjithësi.
Brownlee e pyeti se çfarë telefoni ka Zuckerberg në xhep tani, dhe ai u përgjigj duke thënë “e dini, unë përdor telefonat Samsung për disa vjet dhe unë jam një adhurues i tyre i madh. Unë mendoj se ata (Samsung) ndërtojnë telefona të shkëlqyeshëm”.

Zuckerberg gjithashtu tha se i pëlqen Android dhe shpjegoi se miliarda njerëz që përdorin produktet e Facebook përdorin telefonat inteligjentë Android.
Oculus në pronësi të Facebook ka pjesën më të madhe të tregut në tregun e syzeve VR (realiteti virtual) në botë tani.