Marina britanike përgatitë ushtarë “Iron Man” për të sul*muar anije

Gara për ar*matim është një ndër më të ethshme mes vendeve më të zhvilluara të botës dhe kjo shihet herë pas herë me prezantimin e ar*mëve moderne që në një farë mënyre mund të konsiderohen dhe si një kër*cënim në distancë.

Baby Shop Charli

Marina Britanike ka nxjerrë së fundmi pamjet e një “kostumi” të stilit Iron Man që forcat elitë dhe komando përdorën gjatë një testimi për të hyrë në anijet armike.

Në pamje shihet komandoja i pajisur me këtë ar*maturë që fluturon nga njëra varkë në tjetrën dhe më pas kthehet pas në destinacion. Pajisja e mrekullueshme e quajtur “Kostumi Reaktiv” është krijuar nga gjiganti teknologjik britanik “Gravity Industries”.

Restorant Lumare