Maqedonia e Veriut voton për pushtetin e ri lokal

Të drejtë vote në zgjedhjet e sotme kanë rreth 1,8 milion banorë të cilët të drejtën e votës mund ta shfrytëzojnë në 3.480 vendvotime. Në garë për 80 komunat dhe qytetin e Shkupit janë 299 kandidatë për kryetar komune dhe 10,600 për këshillat komunale.

Baby Boo