Maqedoni Veriore: Arrestohen 5 zyrtarë policorë për marrje ryshfet

Pesë zyrtarë policorë në vendkalimin kufitar mes M.Veriore dhe Greqisë “Bogorodica” janë arrestuar për marrje rushfet. Sipas të dhënave policore, tek ata kontrolli i brendshëm ka gjetur 822 euro si dhe sasi alkooli.

Baby Shop Charli

Gjatë ditës pritet që policët e arrestuar t’i dorëzohen prokurorisë për procedim të mëtutjeshëm.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors