Maqedoni, vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit në Kuvend

Në Gjykatën Penale të Shkupit duhet të vazhdojë gjykimi për procesin e ngjarjeve në Kuvendin e Maqedonisë më 27 prill të vitit të kaluar.

Dje, në seancën e parë, fjalim kanë mbajtur prokurorja Vilma Ruskoska dhe avokatët e një pjese e të akuzuarve.

Për sulmin në Kuvend akuzohen 33 persona, prej të cilëve 31 akuzohen për “terrorizëm”, ndërsa dy për “ndihmë”.

Lënda udhëhiqet nga gjykatësa për krim të organizuar, Dobrilla Kacarska, e cila tani vetëm se ka caktuar 37 seanca për diskutime kryesore

Baby Boo