Maqedoni: Shoferi i ambulancës, infermierja dhe një pacient me coronavirus lëndohen në një ak*sident


Në magjistralen Shtip-Koçan për shkak të një aks*identi mëngjesin e sotëm ka pasur ndërprerje të komunikacionit.

Siç bëhet e ditur, automjeti i ambulancës dhe një kampion u përplasën në aks*ident, ndërsa në aks*ident lën*dime kanë pësuar shoferi i automjetit të ndihmës së shpejtë, një infermiere dhe një pacient me coronavirus, i cili u transportua në spitalin e Shtipit.
Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njoftojnë se këtë mëngjes ka pasur ndërprerje të komunikacionit në autostradë.