Maqedoni, pagesat për autostradë do të bëhen në mënyrë elektronike

Deri në fund të këtij muaji pritet që të prëfundojnë punimet për instalimin e sistemit elektronik në pikëpagesat në tërë Maqedoninë, njoftoi sot drejtori i Ndërmarrjes për rrugë shtetërore, Zoran Kitanov.

Baby Boo

Pagesat do të kryhen në variantin me kartela në post-paid dhe pre-paid.