Maqedoni, në shitoret më të vogla se 20 metra mund të hyjë vetëm një person

Në mbledhjen e sotme qeveritare, Qeveria dha urdhër që në listën e objekteve tregtare të shtohet fjala ‘dyqane’.
Qeveria vendosi që në shitoret më të vogla se 20 metra vetëm një person mund të bëjë tregti, njofton Telegrafi Maqedoni.

Baby Boo

Gjithashtu tregtari është i obliguar të sigurojë pajisje mbrojtëse (maska dhe doreza) për punonjësit në objekt, ndërsa punëtorët janë të obliguar të mbajnë pajisjet vazhdimisht gjatë orarit të punës.