Maqedoni, në Klinikën e Gjinekologjisë për dy vjet kanë abortuar tetë të mitura


Në dy vjetët e kaluara në Klinikën për Gjinekologji dhe Akusheri ndaj tetë të miturave është bërë abortus. Më e reja prej tyre ka qenë një 15 vjeçare, thonë nga Klinika, njofton Portalb.mk.

Ata thonë se për t’u bërë intervenim mjekësor, obligativisht është nënshkrim në pajtueshmëri me njërin prej prindërve.

Në statistikat e Gjinekologjisë gjithashtu është regjistruar edhe rasti me 13 vjeçaren, e cila ka bërë abort dhe ka qenë pacientja më e re. Plotësisht ka qenë e habitshme për gjinekologët, pasi që në Klinikë ka ardhur bashkë me burrin.

Baby Boo