Maqedoni, kush shkroi simbolin ‘Z’


Në qendër të Manastirit, më saktë në shëtitoren e njohur “Sokaku i Gjerë” dhe në Kino Manaki janë vënë re grafite me shkronjën “Z”.

Përdorimi i simbolit “Z” në fakt nënkupton mbështetjen për pushtimin ushtarak të Rusisë në Ukrainë dhe është përdorur nga shumë aktivistë dhe figura me ndikim që kanë qëndruar në anën e Putinit që nga fillimi i luftës, përcjell INA.

Baby Boo