Maqedoni e Veriut: 11 tetori ditë jo pune për të gjithë qytetarët


11 Tetori do të jetë ditë pushimi për të gjithë qytetarët e RMV-së. Nga MPPS njoftojnë se të martën shënohet Dita e Kryengritjes Popullore.

“Dita e Kryengritjes Popullore – 11 Tetori (e martë) është ditë jopune për të gjithë qytetarët, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve ua uroi Ditën e Kryengritjes Popullore”, thonë nga MPPS.