Maqedoni: Be*teja me pande*minë vazhdon, pozitiv me COVID-19 mbi 10 përqind e të testuarve

Testet e fundit për COVID-19 kanë rezultuar në më shumë se 10 për qind të infe*ktuar të rinj me kor*onav*irus. Në njoftimin e fundit të Ministrisë së Shëndetësisë thuhet se janë kryer 830 teste dhe janë regjistruar 94 raste të reja me COVID-19. Edhe mëtej numri më i madh i të infek*tuarve të rinj nga ko*ronavir*usi regjistrohet në Shkup. Por përveç rasteve të reja të kor*onaviru*sit autoritetet shëndetësore informuan se janë 42 pacientë të shëruar numri më i madh i të cilëve janë nga kryeqyteti.

Baby Boo

Në të njëjtën kohë, në Klinikën për sëmu*ndje inf*ektive, në SPQ “8 Shtatori”, në Spitalet e përgjithshme në Prilep, Strugë dhe Gostivar, kanë vde*kur dje tetë pacientë të cilët ishin pozitivë në COVID-19.