Mania për selfie, në Prishtinë selfie me Jovanoviqin, në Tetovë me Zaevin


Trendi i #selfie-ve po merr hov si duket në të gjitha anët. Vetëm në 24 orët e fundit, janë publikuar lajme dhe video nga vizita të politikanëve serb dhe maqedonas në vendbanimet shqiptare, shkruan Fakte. Kështu, në Prishtinë ishte për vizitë politikani nga Beogradi Çedomir Jovanoviq, me të cilin një numër i madh i qytetarëve të Prishtinës dëshironin të bëjnë fotografi.

Aspak më “lehtë nuk ka kaluar as Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev i cili mbrëmë vizitoi Tetovën. Dëshirën e madhe për të bërë #selfie me Zaevin e shprehën një numër i madh i qytetarëve të Tetovës.

Baby Boo