Mançevski kritikon RTVM-në: Maqedonia nuk ka shërbim publik të qytetarëve


Ministri i Administratës dhe Shoqërisë Informatike, Damjan Mançevski, ka kritikuar publikisht shërbimin publik të RTVM-së.

Në llogarinë e tij në Twitter, Mançevski shkruan se RTVM është nën kontroll të plotë të OBRM-PDUKM-së.

“Për herë të parë pasi jam ministër do ta them mendimin tim personal. RTVM është turp dhe totalisht e kontrolluar nga OBRM-PDUKM-ja. Maqedonia nuk ka shërbim publik për qytetarët”, shkruan Mançevski.

Baby Boo