Malvia Malik transgjinorja e parë në Pakistan që është prezantuese lajmesh

Lajmi i i cili ka qenë aktual kohëve të fundit dhe ka lënë vulë në historinë e Pakistanit.
Malvia Malik është personi i parë transgjinor që shfaqet para kamerave si një prezantues lajmesh.

Baby Boo

Malik zbulon se ishte personi i parë transeksual i cili u shfaq në pistën e modës në Pakistan.

Kjo 21-vjeçarare ka lëvizur kufijtë. Në disa intervista që ajo ka dhënë, ajo thotë se gazetaria është pasioni i saj për t’u bërë fytyra e lajmeve të mbrëmjes së Konnor.

“Kam një shans dhe jam këtu sot. Kam ndryshuar historinë, së pari në modë, pastaj në industrinë e medias. Nuk ka asgjë qe transeksualët nuk mund ta bëjnë nëse i jepet një shans, “tha Marvia në një nga intervistat./Pa Censurë