Malisheva i acaruar apel shërbimit sekret!


Nga: Muahmed Krasniqi (Komandant Malisheva)

Ne emer te Grupit te Kumanoves, i bej apel Drejtorit te AKI-se, z. Shpend Maxhunit, Zevendedrejtorit te AKI-se, Latif Merovcit dhe U.D te Drejtorit te Policise se Kosoves, Naim Rexhes, qe te pakten mos te na demtojne permes metodave te uleta, sic jane vazhgimi i faniljave tona, miqeve dhe te njohurve!

Anuloni urdherat per vezhgim e pergjim, sepse ne te kunderten, ashtu sc nuk po e bejne familejt tona dhe femijet tane gjumin qetesisht, as familjet e juaja nuk do te bejne gjume te rehatshem ne Kosove.

Aty ku shteti demton qytetaret e vet, vjen ne shprehje Kanuni me ligjet e veta!

Apeli vlen per shume punetore zyrtar te AKI-se, por une vetem emrat e disave po i publikoj;

– Bardhyl Jashari
– Njomza Krasniqi
– Sharr Haraqija Drejtor ne Prishtine
– Lulzim Loshi
– Arsim Ibrahimi Drejtor ne Peje
– Visar Shala Drejtor ne Prizren

Pastaj, apeli shkon edhe per bashkepunetoret dhe spiunat aktiv te AKI dhe Policise se Kosoves, neper rrjete sociale;

– Kadri Sylejmanin
– Agron Temajn dhe te gjithe rrjetin e tyre te spiuneve…

Ne Grupi i Kumanoves, jemi pjese e projektit amerikan per ndaljen e ndikimit rus ne Maqedoni. Andaj ka kush merret me neve dhe ka kush na vlereson!
Sinqersisht mos luani me ndjenjat tona dhe me familjet tona, se ne te kunderten nuk do te jeni as ju me familjet tuaja te qete ne Kosove!

Komandant MALISHEVA