Makso merret vesh me Levicën për ULJEN E ZANIT TË XHAMISË në Kumanovë


Shkruar nga Z.T.

Maksim Dimitrievski MAKSO i njohur si kryetar komune i cili poathujase asnje premtim qe ua dha shqiptareve nuk e realizoi, dje edhe pardje, kishte fillu bisedime me Levicen nacionaliste maqedonase dhe qenkan marr vesh per uljen e thirrjes se ezanit ne Xhamine qendrore te Kumanoves Sinan Pasha. Antaret e Levices kokan anku se nuk po mujn me degju zanin e ezanit.

Pra i njeti Makso i cili per inat te shqiptareve e punesoi ne Komune, vellain e vr*asesit te Almirit, Boban Iliçin, tash shqiptaret po dojka me i provoku ne ndjenja fetare edhe me Zanin e Xhamise.
Makso poashtu Levices i paska premtu edhe Drejtoritë qe momentalisht i kane shqiptaret, vec me qellim qe me i provoku dhe perjashtu nga puna ato qe jan te punsum me Kontrata. Domethon ky Makso nuk i ngi me ate qe krejt investimet i coj te maqedont dhe pothuajse asnje investim te shqiptaret, tash po na provokon edhe po lun me ndjenjat fetare te shqiptareve. Edhe shka duhet me na bo ky nacionalist per me u mush me mend shqiptaret?

Baby Boo