Makina shpë*rthen në fla*kë në autostradën Tetovë – Shkup, tek ura e Zhelinës (FOTO)

Para pak çastesh ka ndodhur një aksIident në rrugën Tetovë – Shkup, tek ura e Zhelinës me çrast një makinë në lëvizje ka shpër*thyer në fl*akë.

Baby Boo

Komandanti i zja*rrfiksave të Tetovës, Uka Aliti thekson se në vendin e ngjarjes kanë dalë menjëherë dy ekipet të zja*rrfiksave dhe kanë lokalizuar tërësisht zja*rrin, dhe se fatmirësisht nga shpër*thimi nuk ka të pla*gosur por vetëm dë*me materiale.

“Para pak çaste në autostradën Tetovè _ Shkup tek ura e Zhelinës në një automjet në lëvizje shpë*rrthen zj*arr, nga NJTKZ intervenohet me 2 automjete dhe zja*rri lokalizohet teresisht. Policia është në vendin e ngjares dhe po kryen hetimet, të lën*duar nuk ka por vetëm d*ëm material. Nga NJTKZ TETOVË apelojmë që vozitësit të kontrollojnë makinat e vozitjes në këto temperatura të larta (për sigurinë e tyre)” thekson Uka Aliti.

Ekipet e policisë janë në vendngjarje dhe po hetojnë gjithçka që lidhet me aks*identin./TS