Makina më e shtrenjtë në botë rishfaqet në pistë

Nuk kemi pasur shumë raste që të shohim makinën Bugatti La Voiture Noire, makinën më të shtrenjtë në botë, që kur mahniti të gjithë në prezantimin e saj në Sallonin e Gjenevës, në vitin 2019. Tani, marka franceze e ka treguar “xhevahirin” e saj në një mjedis ku vështirë se pronari i ardhshëm i saj do ta përdorë shpesh në pistë.

Në disa foto të postuara në rrjetet sociale, Bugatti tregon edhe disa detaje teknike që, ashtu siç pritej, janë të jashtëzakonshme. Për shembull, motori W16 i kësaj makine ka 1500 kuaj fuqi, që e lejojnë pronarin që të arrijë një shpejtësi mbi 400 km/h.

Bugatti La Voiture Noire është ende në fazën e zhvillimit dhe fabrikuesi francez ka njoftuar se do të kushtojë plot 15 milionë euro.

Baby Boo