Makina futet me shpejtësi në sheshin “Skënderbej”, te*nton të përplasë qytetarët (VIDEO)

Një incident është regjistruar në Sheshin “Skënderbej” ku një makinë është futur në shesh, ndërsa qytetarët kanë mundur të neutralizojnë shoferin.
Makina ka thyer barrierën nga ana e Teatrit të Operas dhe Baletit dhe ka hyrë në shesh, teksa është bllokuar nga policia.

Baby Boo

https://www.facebook.com/GazetaSinjali/videos/376131666925264