Maki Zaimi i kundërpërgjigjet Zana Avdiut


Shkruan Maki Zaimi:

Zana Avdiu paska sfidu ate gruan nga Librazhdi te del ne opinion dhe t’i çliroj edhe vajzat tjera. Keshtu dicka ishte titulli i nje portali qe me doli pak me heret, por s’kisha durimin dhe as nerva ta lexoj.
Te ftosh vajzat tjera te çlirohen duke zgjedhur vete burrin e ardhshem me te cilin do ndajne jeten, ne rregull; te ftosh te divorcohen kur nuk ju shkon ne rregull; por te ftosh vajzat te çlirohen me te tilla veprime, S’Di! Nuk me takon me bo gjyqin e askujt, se krejt jemi gabimtare, dhe s’dua te futem ne ate pjese, por ketu te me ndriçoje dikush, beri ndonje veprim te shenjte qe duhet marre shembull, apo si?! 😂