Mahi Ismani i vetmi anëtarë i kryesisë së futbollit që nuk është me origjinë daneze

Mahi Ismani është nga Dobroshti i Tetovës i njohur në Danimarkë si analist futbolli, aktualisht anëtarë i kryesisë së futbollit Herlev IF që nuk është me origjinë daneze.

Baby Boo

Ky shqiptarë i suksesshëm në Danimarkë, në këtë reportazh ka treguar shumë më tepër për karrierën e tij dhe rrugëtimin e jetës nga Dobroshti drejt Danimarkës.

Për më tepër ndiqeni videon: