Mafia ruse vret dhe betonon në themele të objektit disa punëtorë serb

Disa punëtorë serb të cilët punonin në qytetin Anapa të Rusisë janë shpallur të zhdukur që nga viti 2013.

Baby Boo

Siç shkruan portali serb “Buka”,  organet e hetuesisë të këtij vendi së fundi kanë sqaruar se ka dyshime se këta punëtorë të zhdukur në vitin 2013 janë vrarë dhe më pas janë betonuar në themelet e një ndërtesë luksoze gjatë ndërtimit të saj.

 Sipas informacioneve të organeve të hetuesisë gjatë ndërtimit të këtij objekti manjati rus Sergej Zirinov ka urdhëruar punëtorët serb që pas ndërtimit të këtij objekti të ndërtojnë një objekt tjetër falas. Pasi ata nuk kishin pranuar ishin shpallur të humbur.

Në mara të 2013 Zirinov ishte burgosur me 22 vite burg për vrasje të disa personave.Pa Censurë

Restorant Lumare