Macja që bën parashikime zgjedh Italinë fituese sonte kundër Turqisë

Kanë mbetur pak më shumë se një orë nga fillimi ndeshjes hapëse të EURO 2020 mes Italisë dhe Turqisë.
Këtë herë macja “Achille” do të jetë ajo që do t’i parashikojë fituesit e takimeve në Euro 2020.

Baby Boo

“Achille” për fitues sonte zgjodhi kombëtaren e Italisë. Dy pjata me ushqime për maca u vendosën para saj, ajo zgjodhi pjatën me flamurin italian.

Restorant Lumare