“Ma kindapuan dajën sikur të ishte një kriminel. Ndodhi në Kumanovë…”

Shkruar nga familjari i tij: Ali Sadiku

Baby Boo

Dyshime mbi vdekshmerine natyrore

Ne Jugosllavine e dikurshme,nga viti 1980-1990,1992 Ushtare shqiptare,jane sjellur ne arkivole te mbyllura,kinse kane bere vetvrasje.Ushtaret ishin kryesisht nga Kosova,por kishte edhe nga qytetet tjera te ish-Jugosllavise me kombesi shqiptare.
Javen e kaluar,reagova me nje status te titulluar Vdekje apo Vrasje,ku Daja ishte nxjerre nga spitali i Kumanoves diten e Diel dhe deri te Merkuren ne mbremje,nuk kishim informacion mbi gjendjen e Dajes dhe vendndodhjen e tij.Daja ishte Kidnapuar sikur te ishte nje TERRORIST i Charli Hembdo-se,sepse ne Maqedoni Shqiptaret akoma te tille trajtohen.

Lajmi mbi vdekjen e Dajes eshte dhene ne ora 07:03min,kufoma eshte sjellur ne 10:40 min per Vorrim.Si familje,e ke te ndaluar rreptesisht te hapesh arkivolin,te shohesh gjendjen e trupit qe po e varros perjetesisht.(Kufoma e Dajes se pare eshte hapur,kurse e te sotshmit Jo).

Cfare dallon e sotshmja me te kaluaren,kur oficeret e APJ-se,nuk te lejonin te hapesh arkivolin te shohesh trupin e te “vet”VRARIT?
Misteri i Vdekjes edhe Misteri i Trupit eshte Vorros,dyshimet egzistojne,keto dyshime te mistershme nje dite,me nje Autopsi te pavarur nga nje shtet Europian do te nxjerrin ne shesh Misterin e Vdekjes se Natyrshme,apo e Vrasjes se shqiptareve ne kontinuitet.
Shkruar nga familjari i tij Ali Sadiku.