Lypësi legjendar i Prishtinës ja sa fiton në ditë


Mund të mos e keni ditur, dhe sigurisht mund të keni supozime më modeste. Por, besuat apo jo, Burimi, lypësi legjendar i Prishtinës asnjëherë nuk del nën 50 euro në ditë.
“Nën 50 euro nuk jes”, tregon Burimi për Gazeta Metro. Ai ka shtuar se përvoja e fjatë mbi 20-vjeçare në lypsari, e bën të vetën.

Burimi njihet edhe si hajgarexhi i fortë. Një nga batutat më të forta besohet se ja ka ‘lëshuar’ këngëtarit Afrim Muçiqi… të cilit i kishte lypur para.

Afrimi ia kishte dhënë 3 marka dhe çelsat e veturës, duke e urdhëruar edhe t’ia çojë veturën ta lajë në Ulqin. Por, Burimi ska pranuar, duke e thumbuar Muçiqin

“Merri 20 marka edhe këndoma Dadushin”, është batuta epike, që tregohet si legjendë në rrugët e Prishtinës.