Luma: Vetëm ekspertët e pir*oteknikës mund të bëjnë vlerësimin sesi zja*rri në pak minuta shkru*mboi çdo gjë


Ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Luma, i ftuar në emisionin “Rruga drejt” duke folur për tra*gjedinë e mbrëmshme në spitalin modular të Tetovës, tha se është e pashpjegueshme sesi zja*rri përfshihu në pak minuta çdo gjë dhe e shkr*umboi gjithë spitalin në pak çaste.

Ai tha se vetëm ekspertët e pir*oteknikës, vetëm këta ekspertë, mund të shpjegojnë atë që ndodhi mbrëmë në Tetovë, dhe nëse mund të ishte evituar e gjithë tra*gjedia e mbrëmshme. Prandaj, sipas tij, duhet që t’ia lejmë fjalën ekspertëve dhe het*uesve përpara se të aku*zojmë.