Lukarevska: Milioneri më i ri në moshë në Maqedoninë e Veriut është vetëm 6 vjeç

Një 6-vjeçar është milioneri më i ri në moshë në Maqedoninë e Veriut. Të ardhura bruto në 2019 për këtë person shkojnë në mbi një milion denarë dhe është fëmijë i lindur në vitin 2013.

Baby Boo

Ai fiton përmes qirasë, tha sot drejtoresha e Drejtësisë së të Ardhurave Publike (DAP), Sanja Lukarevska.

Llukarevska shtoi se qytetari më i vjetër në këtë kategori është 101 vjeç, dhe qytetari më i vjetër, i cili fitoi më shumë se 10 milion denarë, është 86 vjeç.