Luizi në lot, i afërmi nga Amerika vjen për ta takuar: “do vinte gjithë bota me t’pa jo ma unë… fik dritat”

Luizi: Më ka kput malli, nuk e di si më shikojnë këtu në shtëpi. Edhe ma toleron motra e mbesat kur jemi në shtëpi por kur më kritikoni ju për diçka unë mendjen e kam vetëm te ato…

Nuk dua të jem ai daja që ka një imazh të keq, thotë Luizi. Arbana i komunikoi se dikush ka ardhur për të nga Amerika….

“Kam ardh me t’marr” i thotë ai. Prit pak ia kthenLuizi. Faleminderit që ke ardh me mpa. Po ty do më t’ardh gjithë bota jo ma unë…

Ke bërë një premtim që do fikësh dritat…presim që ta bësh. A janë mirë…e pyet Luizi për të afërmit e tij. Po të gjithë mirë.

Burri i motrës, Sokol Tahiri kishte ardhur të takonte sonte Luizin brenda shtëpisë së Big Brodher VIP. E kam si vëlla dhe për sa kohë do motrën time, për mua është…

Sokoli tha që ala nuk e keni parë Luizin e vërtetë…Lene thotë Luizi se ka akoma lojë, mos e zbulo, duke shkaktuar të qeshura në publik.

Baby Boo