Lufta e nënës shqiptare për t’i kthyer fëmijët nga Siria

Një nënë nga Tirana ka mbi pesë vjet që po mundohet t’i kthejë dy fëmijët e saj nga Siria.

Në vitin 2014, burri i saj mori vajzën dhe djalin dhe shkoi në Siri për të luftuar në krah të grupit ekstremist Shteti Islamik.

Pas disa muajsh, ai u vra dhe fëmijët mbetën vetëm.

Tek ta shkoi më pas gjyshja e tyre.

Baby Boo