LSHDM: Qeveria e Maqedonisë po e injoron diasporën e Shqiptarëve të Maqedonisë!

LSHDM shkruan:

Baby Boo

Edmond Ademi vazhdon të harxhon paratë e taksapaguesve shqiptarë të Maqedonisë!

Qeveria e Maqedonisë dhe sidomos i ashtuquajturi ministër për diasporën z. Edmond Ademi po harxhon paratë e taksapaguesve të Maqedonisë për të shëtitur nëpër Evropë pa agjendë të caktuar! Edmond Ademi në Slloveni është takuar me nja 10 mërgimtarë maqedonas shoqata e të cilëve quhet “Koço Racin”! Më pastaj vazhdon në Itali!

Jo rastësisht kemi kërkuar dorëheqjen e tij nga ky post sepse aty është vetëm të merr një rrogë dhe të kujdeset për diasporën maqedonase!

Edhe pse diaspora e Shqiptarëve të Maqedonisë ka kërkuar dorëheqjen e Edmond Ademit dhe në vend të tij të vjen një person që do ta zgjedh diaspora, qeveria e Maqedonisë po e injoron diasporën e Shqiptarëve të Maqedonisë!

Ldshm Shba Evropë