LSDM: Presim fitore të sigurtë

Sekretari i LSDM-së, z.Nikollovski në daljen e parë të tij në konferencë pas mbarimit të zgjedhjeve ka thënë se presin fitore të sigurtë për LSDM-në dhe koaliconin Mundemi.
Ai ka lavdruar procesin zgjedhor duke e quajtur si shembull se si duhet të mbahen zgjedhjet.

Baby Boo