LSDM: “ Partia njëzëri morri vendimin që kryetari Zaev të anulojë dorëheqjen”

LSDM pas mbledhjes së sotme të Këshillit Qendror dhe Ekzekutiv ka vendosur që kreu i partisë njëherë edhe kryeministri, Zoran Zaev të prolongojë dorëheqjen. Nga LSDM thonë se ky vendim vjen pas procesit të ndjeshëm nëpër të cilin po kalon vendi.

Baby Boo

“Partia njëzëri morri vendimin që kryetari i partisë dhe kryeministri ta prolongojë dorëheqjen për kohë të pacaktuar deri sa këto procese të normalizohen”, deklaroi Pero Kostadinov nga LSDM.