LSDM: Ne formojmë Qeverinë, VMRO-DPMNE në opozitë

LSDM përmes një komunikate ka bërë të ditur sot se partia e tyre ka mandate dhe do të formojë Qeverinë dhe se këtë nuk mund ta bëjë VMRO-DPMNE. “As Mickoski nuk mund të demokratizojë VMRO-DPMNEnë por as edhe nuk mund të marr mandate për formimin e Qeverisë. Mickoski është politikan i humbur…Maqedonia e Veriut u çlirua por VMRO DPMNE akoma është e rob ëruar nga instalimet e Gruevskit” thuhet në komunikatën e kësaj partie

Baby Boo

Më tej theksohet se VMRO DPMNE do të ngelet në opozitë, ndërsa Mickoskit nuk i mbetet gjë përveç për të kërkuar ndihmën në Budapest, që të mbetet në kolltukun udhëheqës në “Pallatin e bardhë” të kësaj partie.