LSDM: Mickoski dhe VMRO-DPMNE ta mbështesin të ardhmen e Maqedonisë

Hristijan Mickoski dhe VMRO-DPMNE të mos e pengojnë por të japin mbështetje për të ardhmen e Maqedonisë.

Zgjidhja e problemit që 25 vite të plota e ka tërhequr Maqedoninë prapa i mbronë interest kryesore nacionale dhe shtetërore, e mbronë dhe e forcon indentitetin maqedonas njëherë e përgjithmonë.

E gjithë bota demokratike, SHBA, Komisioni evropian, Parlamenti evropian, NATO, Britania e Madhe, Austria, Bullgaria, kanë dërguar urime për marrëveshjen e arritur dhe e kanë përshëndetur lidershipin e dy vendeve.

Në interes të qytetarëve është që është VMRO-DPMNE, sikur edhe të gjithë subjektet politike në vend të bashkohen rreth prioriteteve kryesore nacionale dhe shtetërore.

Kjo është mbështetje për prosperitet të vendin tonë, kjo është mbështetje për të ardhmen e Maqedonisë.

VMRO-DPMNE dhe Hristijan Mickoski duhet të thonë PO për referendumin në të cilin qytetarët do ta kenë fjalën e fundit.

Hristijan Mickoski duhet të tregon guxim dhe përgjegjësi dhe të thotë PO për zgjidhjen që siguron anëtarësim të Maqedonisë në NATO dhe anëtarësim të plotë në Bashkimin evropian!

Po, vetëm për qytetarët dhe të ardhmen e tyre.

Po, për të ardhmen e Maqedonisë!

Baby Boo