LSDM: Mickoski dhe partia e tij mbrojnë kriminalitetin


Partia më e madhe në pushtet, LSDM përmes një kumtese me shkrim kan theksuar Hristijan Mickoski në vend që të u kërkon falje qytetarëve për qeverisjen 11 vjeçare kriminele të partisë së tij, ai po me tregon vendoshmëri që me çdo kusht të mbronë kriminalitetin, pa llogaritur interesat e shtetit dhe qytetarëve.

“Mickoski po keqpërdorë edhe antarësinë e tij, duke qëndruar në mbrojtje të kriminalitetit. Kot ëndërron Mickoski, amnisti për kriminalitetin 11 vjeçar, për dhunën dhe terrorizmin që ka ndodhur më 27 prill nuk ka. Drejtësi për të gjithë është interes shtetëror, secili do të përgjigjet para ligjit në procedurë transparente dhe ligjire”, thuhet mes tjerash në kumtesën e LSDM-së.