LSDM: MARRËVESHJA ME GREQINË ËSHTË AKT PATRIOTIK

LSDM beson se kryetari Ivanov duhet ta nënshkruajë marrëveshjen sepse është një akt patriotik. Në një deklaratë të partisë thonë

Baby Boo

“Përfundimisht marrëveshja me Republikën e Greqisë, e cila u ratifikua sot nga shumica dërrmuese, është një akt patriotik. Marrëveshja siguron dhe forcon identitetin maqedonas, sjell anëtarësimin e Maqedonisë në BE dhe NATO, me një fjalë, siguron të ardhmen e Maqedonisë”, thonë nga LSDM. Pas 11 vjet qëndrimi në vend, Maqedonia u kthye në të djathtë, në rrugën evropiane. Është e sigurt që do të marrim një ftesë për anëtarësim në NATO, kemi një datë për fillimin e negociatave me BE. Së fundi, ne do të bëhemi pjesë e demokracive evropiane dhe botërore, të cilat garantojnë përparim, prosperitet, stabilitet dhe siguri”, thuhet nga LSDM

Restorant Lumare