LSDM kundër mbajtjes së maturës shtetërore për këtë vit

LSDM nëpërmjet një kumtese shprehet kundër mbajtjes së maturës shtetërore.

Baby Boo

“Kërkojmë heqjen e maturës shtetërore për këtë vit”, shprehen nga LSDM.

Ata thonë se nxënësit duhet të lirohen nga mbajtja e maturës shtetërore ndërsa fakultetet që do të kenë konkurrencë të madhe, përzgjedhjen ta bëjnë përmes provimit pranues.

“Në këtë mënyrë do t’i mbështesin nxënësit, maturantët, duke marrë parasysh kushtet specifike në të cilën zhvillohet procesi arsimor dhe duke u kujdesur për shëndetin e tyre”, shprehen nga LSDM.