LSDM kërkon dorëheqjen e Çulevit për ngjarjen në Strugë

Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së kërkohet dorëheqja e ministrit të Punëve të Brendshme për shkak se, siç thonë ata, ka rrezikuar shëndetin dhe sigurinë e qytetarëve.

Baby Boo

“LSDM kërkon përgjegjësi nga ministri i papërgjegjshëm dhe i paaftë MPB-së , Naqe Çulev, të japë dorëheqje për shkak se rrezikon sigurinë e qytetarëve”, shprehen nga LSDM