LSDM: Ja çfarë Qeverie do të formojm ne

LSDM njofton formimin e një Qeverie të udhëhequr nga kjo parti, e cila siç thonë nga atje, do të funksionojë edhe më shumë dhe më mirë dhe e dha rezultatin që e prisnin qytetarët. “Mbështetja e qytetarëve për zgjedhjet e parakohshme parlamentare është erë në shpinë dhe sinjal i qartë për vazhdimin e rrugës që kemi shtruar. Paratë duhet të përfundojnë tek qytetarët, në mënyrë që të ketë drejtësi të jetë pjesë e familjes evropiane” thonë sot në një deklaratë të LSDM-së.

Baby Boo

Me fitoren e LSDM-së dhe koalicionit, theksojnë nga partia, qytetarët konfirmuan pa mëdyshje se duan që vendi të ecë përpara.