LSDM: E gjithë Maqedonia për BE dhe NATO. Ndarje ka vetëm në disa koka të VMRO-së

E gjithë Maqedonia, parti politike, Shoqata joqeveritare dhe Sindikata janë për hyrje në BE dhe NATO. Befason ajo se ende ka dilema në disa struktura të opozitares VMRO-DPMNE, ka reaguar sot LSDM, njofton Medial.mk.

Baby Boo Tinex

“Po shihet se ndarjet ekzistojnë vetëm në disa koka të VMRO-DPMNE-së, parti e cila ende nuk mund të del nga matrica destruktive dhe të mbështesë marrëveshjen për të ardhmen e Maqedonisë”, kanë thënë në LSDM.

Restorant Lumare